Activiteiten


Cacao ceremonie

Cacao ceremonie

Zaterdag 1 oktober, Cacao ceremonie 

Heb jij altijd al eens een cacaoceremonie willen ervaren of heb je al ervaring met cacao en “smaakt” het naar meer, wees dan welkom!

Lees meer


Struinarrangementen

Struinarrangementen

Op avontuur in de uitdagende natuur van de Millingerwaard

Onderstaande wandelingen staan los van de Millinger Theetuin. Wil je een wandeling combineren met bijvoorbeeld een high tea, dan kun je deze apart reserveren De keuken | Millinger Theetuin
Het aanbod van Struinwandelingen is op maat gemaakt en kan variëren van een stiltewandeling tot een excursie met wetenswaardigheden over het gebied, tot een van onderstaande wandelworkshops of een combinatie daarvan.
 

Lees meer


Expositie 2022: Parels in de Polder

Expositie 2022: Parels in de Polder

Met trots presenteren we in 2022 nieuwe kunstwerken in onze tuin. De beelden harmonieën prachtig met de feeërieke omgeving en tillen de tuin naar een hoger plan.

Lees meer


Vriendenkaart

Vriendenkaart

Met ingang van dit seizoen is het weer mogelijk een vriendenkaart aan te schaffen. Met een eenmalige uitgave van €17,50 ontvangt u deze vriendenkaart waarmee u het gehele jaar gratis toegang heeft tot onze tuin en die u tevens voorrang geeft bij deelneming aan onze activiteiten plus een desgewenst automatische toezending van onze nieuwsbrief.
 
De vriendenkaart is van maandag tot en met vrijdag verkrijgbaar aan onze balie, of anders op aanvraag per mail.

Lees meer


Binnenexpositie 2021

Binnenexpositie 2021

Tegelijkertijd met onze buitenexpositie vindt er een 'binnenexpositie' plaats met werk van Hans van der Heul. 

Lees meer