Tijden en prijzen

De Millinger Theetuin is in maart, april en oktober geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur. Van mei tot en met september zijn we geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.


De entree is € 7,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar en senioren vanaf 75 jaar betalen geen entree.

Honden zijn, mits aangelijnd, welkom in de Theetuin.


Millingerwaard
 

Gebiedskaart Millingerwaard

Wilt u meer weten over de Millingerwaard? Klik hier voor de meest actuele gebiedskaart of neem een kijkje op de website van Staatsbosbeheer.

Hiernaast de kaart met wandelroutes. Bekijk de grote versie

 

Laatste 2,5 km te voet of per fiets

De Theetuin is vanwege de unieke ligging alleen te voet of per fiets bereikbaar. Vanwege natuurbehoud is het NIET toegestaan om met de auto of ander gemotoriseerd voertuig het natuurgebied in te gaan.


Route en bereikbaarheid

De Theetuin is alleen te voet of per fiets bereikbaar. Een prachtige wandeling van een kleine 2,5 kilometer brengt u vanaf het kerkje in Kekerdom, dwars door het natuurgebied van De Millingerwaard, naar de Theetuin. U volgt de bordjes van Staatsbosbeheer of u oriënteert zich op de gebiedskaart bij het begin van de route.

Met de auto

Als u met de auto komt, kunt u deze parkeren aan de voet van de dijk tegenover het kerkje in Kekerdom (parkeerkosten €3,00 contant, geen pinpasbetaling mogelijk). Wij verzoeken u vriendelijk rekening te houden met omwonenden en geen overlast te veroorzaken. Het is niet toegestaan met de auto het natuurgebied in te gaan.

Gratis parkeren

Ook is er de mogelijkheid om gratis te parkeren bij 'De lange Paal'. Deze parkeerplaats ligt langs de dijk tussen de dorpen Kekerdom en Millingen aan de Rijn. Als u de Millingerwaard inloopt, volgt u de paaltjes met blauwe kopjes. Vanaf ‘het Vogelhuis’ volgt u de bordjes ‘Millinger Theetuin’.

Fiets Huren

Vanaf dit seizoen zijn fietsen te huur bij “de Hazelaarshof”, tegenover de Laurentius kerk in Kekerdom. We vragen u vriendelijk uw auto achter de slagboom (betaald) te parkeren en niet bij de Hazelaarshof zelf. Deze parkeerplaatsen zijn bedoeld voor bezoekers van de Boerderijwinkel en de camping!

Openbaar vervoer

Komt u met openbaar vervoer? Buslijn 80 of 82 brengt u vanaf Centraal Station Nijmegen naar Kekerdom. Bekijk de bustijden op Connexion.


Cadeaubon

MAAK IEMAND BLIJ

Met een cadeaubon van de Millinger Theetuin kun je iemand echt blij maken. Kies uit een bon van 25, 50, 75 of 100 euro.

Deze digitale cadeaubon is te verkrijgen via 'Formitable' te vinden, elders op onze website.

U kunt de cadeaubon thuis uitprinten.

De cadeaubon kun je online bij het reserveren of in de Millinger Theetuin verzilveren.

De cadeaubon blijft in ieder geval een  jaar geldig.


De Theetuin in de pers

Regelmatig verschijnen er artikelen over de Millinger Theetuin in Nederlandse of Duitse bladen. Hieronder een overzicht van de laatste publicaties.

Volkskrant Magazine

Barts Boekje

Excellent Wonen & Leven

Rheinische post

Libelle 25

Libelle 33

Gardeners’ World

 


Op zoek naar een plek om te slapen??

Dit zijn een aantal overnachtingsmogelijkheden in de buurt van de Millinger Theetuin die wij van harte aanbevelen: