Yoga in de Millinger Theetuin

Prachtige natuur, een heerlijke theetuin, een genot voor alle zintuigen! Het programma bestaat uit een fijne zomeravond met yoga en een vegetarisch diner of een stille ochtend met yoga en een heerlijk ontbijt. Het is een totaal beleving waarbij je je in een andere wereld waant. Struinend door de ruwe Millingerwaard kom je aan in een prachtig verfijnde oase, de Millinger Theetuin. Hier ervaar je het gevoel dat je even helemaal dicht bij jezelf bent in deze wonderlijke omgeving. Tijd, ruimte en aandacht voor de natuur en voor jou! Ervaar de weldaad van het buiten zijn.

 

Early morning 7.30 - 11.30 uur

 

De dag beginnen in alle rust, met aandacht voor alle zintuigen. In de stilte van de ochtend laat je je verwonderen over de schoonheid van de natuur. Jezelf bewust voeden met alle zintuigen. Zo ziet de ochtend eruit: wel een beetje vroeg opstaan, maar dan is het nog zo heerlijk rustig. Om 7.30 uur verzamelen we bij 't Kerkje van Kekerdom (H. Laurentius kerk, Duffeltdijk 11, 6579 JD Kekerdom). We starten met een gezamenlijke wandeling van 2,5 kilometer door de Millingerwaard naar de Theetuin. Deze wandeling staat in het teken van kennismaken met elkaar, de omgeving verkennen en wandelen in stilte. Onderweg maken we een stop in het meditatiehuis. In de stille theetuin worden we ontvangen met een heerlijke kop thee. Afhankelijk van de weersomstandigheden is de yoga op het strand aan de Waal of in de prachtige tuin.
Neem je eigen yogamat en benodigdheden mee, zorg dat je ze makkelijk met je mee kunt nemen. Draag makkelijke kleding in laagjes en neem een dekentje mee voor de ontspanning.
De ochtend is helemaal compleet met het proeven van een heerlijk vegetarisch ontbijt in de theetuin. Na het ontbijt wordt de ochtend gezamenlijk afgesloten en kun je de dag verder invullen zoals jij dat wilt! Je kunt nog heerlijk in de tuin blijven, struinen langs de Waal, wandelen door de Millingerwaard. 
Het bedrag voor deelname is inclusief entree van de tuin, ontbijt, wandeling, yoga en ontspanning is € 50-.
Aanmelding en betaling via het reserveringssysteem op deze site.
Voor meer info kun je bellen naar 06-81432170 of een mail sturen.
Het is een buitenactiviteit en gaat altijd door!

Data:

Zondag 2 juni, zondag 23 juni, zondag 30 juni, zaterdag 6 juli, zondag 14 juli, zondag 21 juli, zondag 18 augustus, zaterdag 24 augustus, zondag 1 september, zaterdag 7 september en zondag 15 september

 

Lazy Afternoon 17.00 - 21.30 uur

Die heerlijke zomeravonden in het paradijs, dat is een heerlijk vooruitzicht.Heerlijk yoga doen op het prachtige strand van de Waal. Aansluitend genieten van een vegetarisch diner in de beslotenheid van de Millinger Theetuin. We verzamelen om 17.00 uur bij 't Kerkje in Kekerdom (H. Laurentius kerk, Duffeltdijk 11, 6579 JD Kekerdom). We starten met een gezamenlijke wandeling van 2,5 kilometer door de Millingerwaard naar de Theetuin. Deze wandeling staat in het teken van kennismaken met elkaar, de omgeving verkennen en wandelen in stilte. Onderweg maken we een stop voor een meditatiemoment.In de theetuin worden we ontvangen met een verfrissend drankje.

Afhankelijk van de weersomstandigheden doen we de yoga op het strand aan de Waal of in de prachtige tuin. Neem je eigen yogamat en benodigdheden mee, zorg dat je ze makkelijk met je mee kunt nemen. Draag makkelijke kleding in laagjes. Neem een dekentje mee voor de ontspanning. Iets tegen de muggen kan ook handig zijn. Om ongeveer 19.30 uur wordt het vegetarisch diner in de beslotenheid van de Millinger Theetuin geserveerd. We lopen samen weer terug naar 't Kerkje in Kekerdom.
Het bedrag voor deelname € 50,- is inclusief entree van de tuin, diner, wandeling, yoga en ontspanning. 
Aanmelding en betaling via het reserveringssysteem op deze site.
Voor meer info kun je bellen naar 06-81432170 of een mail sturen.
Het is een buitenactiviteit en gaat altijd door!

Data:

Donderdag 8 augustus, donderdag 15 augustus, donderdag 22 augustus en donderdag 29 augustus 

 

Inspiratie voor overnachtingsmogelijkheden;

De Vlierhof.

Kleve Duitsland

Vlierhof is een kleinschalige ecologische woongemeenschap, met een boomgaard, groentetuin en grote kas. 

 

De Hazelaarshof.

Kekerdom

De Hazelaarshof is een gezellige, authentieke en kleinschalige camping met verschillende plekken, en een boerderijwinkel met eerlijke producten uit de regio.

 

Oortjeshekken.

Ooij

Het pand van Oortjeshekken is in 1600 gebouwd op een vroegere dijk.
Alle kamers zijn anders en uniek, ze allemaal gemeen dat ze knus en gezellig zijn.
Misschien logeer je wel in de vroegere hooizolder, huiskamer, bedstee of keuken.

 

 

 

Yoga in de Millinger Theetuin