Yoga in de Millinger Theetuin

Ook zo’n zin in een heerlijk ontspannen weekend in augustus? Begin de dag goed met aandacht voor alle zintuigen. Je komt struinend door de ruwe Millingerwaard aan in een prachtig verfijnde oase, de Millinger Theetuin. Hier ervaar je het gevoel dat je even helemaal dicht bij jezelf bent in deze wonderlijke omgeving. Kies uit een van de vier momenten voor een fijn begin van de dag. In de stilte van de ochtend laat je je verwonderen over de schoonheid van de natuur. Jezelf bewust voeden met alle zintuigen. 


Zaterdag 1 augustus (thema: ruiken)

Zondag 9 augustus (thema: zien)

Zaterdag 15 augustus (thema: horen)  

Zondag 23 augustus (thema: voelen) 

Zo ziet de ochtend eruit. Beetje vroeg opstaan, maar dan is het nog zo heerlijk rustig. 

7.30 uur Kerkje Kekerdom (H. Laurentius kerk, Duffeltdijk 11, 6579 JD Kekerdom) 
Gezamenlijke wandeling van 2,5 kilometer door de Millingerwaard naar de Theetuin, in het teken van kennismaken met elkaar, de omgeving verkennen en wandelen met aandacht. 

8.15 uur Yoga & Meditatie 
Neem je eigen yogamat en benodigdheden mee, zorg dat je ze makkelijk met je mee kunt nemen. Draag makkelijke kleding in laagjes. 

9.15 uur Diepe ontspanning 

9.30-10.30 Proef het ontbijt

 

Je kunt de dag verder invullen zoals jij dat wilt! Je kunt nog heerlijk in de tuin blijven, struinen aan de Waal, wandelen door de Millingerwaard.  
Het bedrag voor deelname is inclusief entree van de tuin, het ontbijt, de yoga en ontspanning. € 36,50 

Aanmelding via info@judith-yoga-shiatsu.nl of 06-81432170 

Het gaat altijd door! De Millinger Theetuin, dat is zo’n plek daar moet je gewoon een keer zijn geweest. Het is heerlijk om vanuit de woeste natuur aan te komen in een soort van oase van rust, schoonheid en rijkdom. Voor de opening van de theetuin kunnen we genieten van alle rust. De tuin is alleen per voet of per fiets bereikbaar (de laatste 2,5 km). Parkeren met auto aan de voet van de dijk tegenover het kerkje in Kekerdom (betaald).  Hier is ook een bushalte. De pontjes varen helaas nog niet op dit tijdstip. 

Yoga in de Millinger Theetuin