Einde seizoen nadert

Na een werkelijk schitterende lente en zomer beginnen de blaadjes voorzichtig te vallen.
Het wordt later licht en eerder donker.

Wij passen onze openingstijden aan:

Vanaf maandag 19 september t/m zondag 23 oktober openen we om 11.00 en sluiten we om 17.00 de poorten.
Dit seizoen zijn we vanaf 24 oktober gesloten. Medio maart 2023 openen we dan weer.

Let op!

Per 15 augustus wordt er aan de weg tussen Beek en Millingen ad Rijn gewerkt.
De omleidingsroutes worden goed aangegeven op borden langs de weg en op:
 www.gelderland.nl/n840

 Zaterdag 1 oktober, Cacao ceremonie


Kosten bedragen € 30 euro incl een lichte vegetarische lunch (Soep en sallade) na afloop
Boek en betaal via Formitable! 

 

Lees meer


Millinger Theetuin

Een prachtige wandeling van 2,5 kilometer brengt u vanaf het kerkje in Kekerdom, dwars door het unieke natuurgebied van de Millingerwaard, naar de Millinger Theetuin.

Beklim het trappetje van de ingang en laat u verleiden door de vele slingerende paadjes en de verborgen hoekjes, pleintjes en terrassen; ‘verdwaal’ in het labyrintische bamboebos of kom tot bezinning in het in Marokkaanse stijl opgetrokken theehuis. Kom genieten in dit fata morgana aan het randje van Nederland…

De Millinger Theetuin is elke dag geopend vanaf 19 maart van 11.00 tot 17.00u, vanaf mei zijn we weer zoals u gewend bent geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

De entree tot de theetuin bedraagt €6,00 per persoon inclusief een drankje naar keuze. kinderen tot 12 jaar en senioren vanaf 78 jaar hebben gratis toegang.
 
Vergeet u niet dat de theetuin alleen te voet of per fiets bereikbaar is. 

Lees meer


De Keuken

Onze keuken is geopend vanaf 11.00u en serveert vegetarische gerechten. U kunt bij ons genieten van een uitgebreid ontbijt, een heerlijke lunch of een feestelijke high tea. Daarnaast voeren wij een wisselende dagkaart met gebak, broodjes, soepen en salades. Vanaf 2022 kunt u alleen reserveren via ons online reserveringssysteem, Formitable, te vinden op onze website.

Menu


Table d’Hôte 

Van juni tot en met augustus presenteert de Millinger Theetuin, samen met Land van Honing, elke vrijdagavond een Table d’Hôte. Naar goed Frans gebruik worden de tafels aan elkaar geschoven en krijgt u een uitgebreid ‘menu du jour’ geserveerd. Gezellig samen buiten eten in de mediterrane sfeer van de theetuin! Het menu is elke week anders, maar wél altijd vegetarisch.

De prijs van de Table d’Hôte bedraagt € 29,50 (incl. entree, excl. drank). Het maximum aantal inschrijvingen bedraagt 24. Bij mooi weer eten we natuurlijk buiten in de tuin. Als het te fris is, binnen in ons sfeervolle café.