Millinger Theetuin

Een prachtige wandeling van 2,5 kilometer brengt u vanaf het kerkje in Kekerdom, dwars door het unieke natuurgebied van de Millingerwaard, naar de Millinger Theetuin.

Beklim  het trappetje van de ingang en laat u verleiden door de vele slingerende paadjes en de verborgen hoekjes, pleintjes en terrassen; ‘verdwaal’ in het labyrintische bamboebos of kom tot bezinning in het in Marokkaanse stijl opgetrokken theehuis.

Kom genieten in dit fata morgana aan het randje van Nederland…

Welkom!

De Millinger Theetuin is elke dag geopend van zaterdag 21 maart tot en met zondag 1 november van 10.00 tot 18.00 uur. Onze keuken is geopend vanaf 11.00 uur en serveert gezond vegetarisch voedsel. A la carte ontbijt, lunch en High Tea dienen vooraf gereserveerd te worden. Gebak is vanaf 10.00 uur verkrijgbaar, broodjes soepen en salades vanaf 11.00 uur.

In de zomermaanden juni, juli en augustus serveren wij elke vrijdag om 19.00 uur ism Land van Honing een vegetarische Table d’Hôte.

De entree is € 6,00 per persoon inclusief een consumptie. Kinderen tot 12 jaar en senioren vanaf 80 jaar betalen geen entree.

Vergeet u niet dat de Theetuin alleen te voet of per fiets bereikbaar is.