Summer Morning Retreats in de Millinger Theetuin

Net als vorig jaar gaan wij, Iris en Inge onze krachten bundelen en strijken we deze zomer weer neer in de Millinger Theetuin.Na twee fantastische edities, die tevens rap uitverkocht waren, hebben we besloten deze zomer opnieuw naar deze heerlijke plek, de Millinger Theetuin, terug te keren!

Verwacht een Half Day Retreat met Yin Yoga, Meditatie met Klankschalen, een heerlijke brunch, Yoga Nidra & Reiki op het Waalstrandje…Mede door het Yoga Magazine waar een groot interview met Inge in staat, is er veel interesse in deze ochtenden en vandaar dat we maar liefst 7 edities aanbieden!

Vrijdag 5 juli, Donderdag 11 juli, Vrijdag 12 juli, Donderdag 25 juli, Vrijdag 26 juli, Donderdag 1 augustus, Vrijdag 2 augustus

Voor degene die de Theetuin nog niet kent, het is echt een oase van planten, knusse zithoekjes, kunst, heerlijk eten en mooie details

Summer Morning Retreat Programma

Kom jij deze zomerse ochtend ultiem genieten van een ontspannen Half Day Retreat waarbij je totaal in de watten wordt gelegd?De retraite start al zodra je de wandeling van 2 kilometer maakt door natuurgebied de Millingerwaard. Aan het einde, ver verscholen van doorgaande wegen, ligt de parel: de Millinger Theetuin.

Daar wachten wij, Iris en Inge, je op met een kop thee. In de tuin is er een Moors theehuis met veranda en een Marokkaans pleintje met waterpartij. Daar rollen we onze matjes uit en zak je in je lichaam door je mee te laten voeren met de helende Klanken van Nepalese Klankschalen. Dit is het begin van de Yin Yoga sessie.

Daarna gaan we genieten van een heerlijk vegetarische brunch in de theetuin. Vervolgens wandelen we samen naar het Waalstrandje waar je gaat genieten van een geleide meditatie, Yoga Nidra en ontvang je Reiki levensenergie.

 

 

We bieden een mix van technieken en fijne tools aan die zijn ontworpen om je te helpen bij het vinden van innerlijke rust, focus en balans.

 

Wat kun je verwachten:

Yin Yoga ~

We gaan vertragen en verstillen. Bij Yin blijven we 3-5 minuten in een pose veelal zittend of liggend op de mat. Het lichaam opent zich en er komt meer ruimte.

Geleide Meditatie ~

Volg de stem, visualiseer en kijk wat zich ontvouwt. Onder begeleiding van  Nepalese Klankschalen.

Yoga Nidra ~

Een diep ontspannende yogastijl waarbij je lichaam en mind helemaal tot rust komen en je alle stress en spanning loslaat. Zo kom je weer in connectie met je innerlijke zelf. Hierdoor kun je blokkades makkelijker loslaten en integreren en sta je open om je intentie als een zaadje te planten in je hart. 1 uur Yoga Nidra staat gelijk aan 4 uur slaap, waardoor je je na afloop heerlijk relaxed en uitgerust voelt.

Reiki ~

Wij geven samen een Reiki groep sessie. Een holistische geneeswijze uit Japan die je helpt om blokkades in je energetische lichaam te verwijderen en nieuwe positieve levensenergie door je lichaam te laten stromen

Hoe & wat:

Om 8:45 uur vangen wij je op in de Millinger Theetuin, en om 13:30 uur nemen we afscheid van elkaar. Je mag dan uiteraard op eigen gelegenheid nog vertoeven in de theetuin.

Houd er rekening mee dat het vanuit Kekerdom 2 km wandelen is.

Neem je eigen yogamat mee, wij zorgen voor dekentjes en kussens.

Draag makkelijke kleding in laagjes. Neem je eigen waterfles mee en eventueel zonnebrandcrème en muggenspray.

Food:

We voeden ons lichaam met een heerlijke vegetarische brunch geserveerd in de theetuin.

Prijs voor deze fijne half day retreat is €89,-

Dit bedrag is inclusief alle sessies, heerlijke brunch en entree van de tuin.

 

Tickets zijn verkrijgbaar

via de ticketshop van Sol en Salie: https://hipsy.nl/solensalie

  Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op door te mailen of bellen:

Inge //  info@solensalie.nl ~ 06 48 95 04 34

Ervaring met Yoga is niet vereist, mannen & vrouwen zijn welkom!

Liefs,

Iris + Inge

www.ukiyo-inflow.nl www.solensalie.nl

Summer Morning Retreats in de Millinger Theetuin