Struinarrangementen

StruinYoga

Struinen betekent het bewandelen van je "eigen pad" en Yoga staat voor "verbinding" met jezelf, anderen en de natuur.

Tijdens deze bijzondere wandeling ontdek je de pracht van de natuur en beoefen je yoga-elementen zoals houdingen, ademhaling en meditatie. Struin staat voor Stilte, Transformatie, Ruimte, Ultieme rust & Uitdaging, Inzicht en Natuur. Een StruinYoga wandeling is een geschenk aan jezelf! Even helemaal weg van alles. Het voelt als een korte vakantie vol beleving en ervaring.

Begeleiding: LindaSchuursyogadocente/Pilatesinstructrice/allroundwandeltrainer/voetreflextherapeute.

Ontdek meer op www.aardiginbeweging.nl en www.lindaschuurs.nl.

Vision Walk

De natuur kun je gebruiken als spiegel voor wat er van binnen in je omgaat. Door je aandacht te richten op de natuur om je heen, ontdek je nieuwe inzichten en vind je antwoorden op levensvragen. Samen gaan we op avontuur in de Millingerwaard, in stilte en met speciale opdrachten. Laat je inspireren door de pracht van de natuur!

Begeleiding: Annette Beerens, natuurtherapeut/(tuin)coach. www.newnaturecoaching.nl

Blotevoetenwandeling

Een blotevoetenwandeling is niet zomaar een wandeling in de natuur. Het draait allemaal om bewust contact maken en bewust zijn van alles om je heen. Tijdens een blotevoetenwandeling voel je met je voeten en het is geschikt voor zowel jong als oud. Ervaar het plezier en vreugde van het wandelen op blote voeten en laat je meenemen op een voelavontuur in de natuur.

Begeleiding: Annelies van den Bogaard, pedicure/voetreflexmasseur. Bezoek www.blotevoetenwandeling.nl voor meer informatie.

Mindful in de natuur

Ervaar de magie van struinen in ruige riviernatuur, in een wonderschoon landschap dat je van de ene in de andere verbazing laat vallen. Zet al je zintuigen open: ruik, hoor, proef, zie en voel de weldaad van het lopen in stilte. Of ga – alleen of samen - aan de slag met eenvoudige aandachtsoefeningen, die je helemaal in het moment brengen en je laten genieten van stroming in je lijf en stilte in je hoofd. Je komt dichter bij jezelf en tot elkaar.

Begeleiding: Struincoaches: Linda, Annette, Annelies en José

Struinarrangementen