Struinarrangementen

Op avontuur in de uitdagende natuur van de Millingerwaard

Onderstaande wandelingen staan los van de Millinger Theetuin. Wil je een wandeling combineren met bijvoorbeeld een high tea, dan kun je deze apart reserveren De keuken | Millinger Theetuin
Het aanbod van Struinwandelingen is op maat gemaakt en kan variëren van een stiltewandeling tot een excursie met wetenswaardigheden over het gebied, tot een van onderstaande wandelworkshops of een combinatie daarvan.
 
Aantal deelnemers: minimaal 5 tot 40 personen.
Prijs p.p.: vanaf € 15,--. De prijs is afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding, de duur van de tocht en de grootte van de groep.
Coördinatie Struinwandelingen: Linda Schuurs
Tel. 06-51568187 Linda@aardiginbeweging.nl

StruinYoga
Struinen staat voor je “eigen pad” bewandelen en Yoga staat voor “verbinding” met jezelf, de ander en de natuur. In deze unieke wandeling ontdek je de schoonheid van de natuur en beoefen je elementen vanuit de yoga zoals houdingen, ademhaling en meditatie. Struin staat voor Stilte, Transformatie, Ruimte, Ultieme rust & Uitdaging, Inzicht en Natuur. Een StruinYoga wandeling is een cadeautje aan jezelf! Even helemaal weg van alles. Je beleeft en ervaart het als een minivakantie.
Begeleiding: Linda Schuurs, yoga docente/allround wandeltrainer. www.aardiginbeweging.nl

Vision Walk 
De natuur kun je gebruiken als spiegel voor wat er in je omgaat van binnen. Door je waarneming af te stemmen op de natuur om je heen, kun je verrassende nieuwe dingen zien en antwoorden krijgen op vragen die in je leven. In stilte en ook met opdrachten, neem ik je mee op avontuur in de Millingerwaard. Zo kun je je laten inspireren door de schoonheid van de natuur! 
Begeleiding: Annette Beerens, natuur therapeut/(tuin)coach. www.newnaturecoaching.nl

Blotevoetenwandeling
Een blotevoetenwandeling is veel meer dan een gewone (natuur)wandeling. Alles gaat om bewust contact maken en bewust voelen en zijn met alles om je heen. Een blotevoetenwandeling laat je voelen met je voeten en is geschikt voor jong en oud. Voel hoe spannend en plezierig het is om op je blote voeten te wandelen en meegenomen te worden op een voelavontuur in de natuur. 
Begeleiding: Annelies van den Bogaard, pedicure/voetreflexmasseur www.blotevoetenwandeling.nl

Mindful in de natuur 
Ervaar de magie van struinen in ruige riviernatuur, in een wonderschoon landschap dat je van de ene in de andere verbazing laat vallen. Zet al je zintuigen open: ruik, hoor, proef, zie en voel de weldaad van het lopen in stilte. Of ga – alleen of samen - aan de slag met eenvoudige aandachtsoefeningen, die je helemaal in het moment brengen en je laten genieten van stroming in je lijf en stilte in je hoofd. Je komt dichter bij jezelf en tot elkaar. 
Begeleiding: Struincoaches: Linda, Annette, Annelies en José.

Struinarrangementen