Programma Millinger Theetuin 2020

Speciaal voor alle ‘Vrienden van de Millinger Theetuin’ organiseren we in dit nieuwe jaar op zondag 23 februari een mooie wandeling door de Millingerwaard. Deze zal worden begeleid door Twan Teunissen, boswachter van natuurgebied De Gelderse Poort waartoe ook onze Millingerwaard behoort. Twan is opgegroeid in de Klompenwaard, aan de overkant van de Waal en heeft met eigen ogen de transitie van de Millingerwaard, van akkerland tot natuurgebied, aanschouwd. Bovendien is hij een begenadigd verhalenverteller, dus dat wordt hoe dan ook een interessante struintocht. Na dit avontuur serveren we soep en broodjes in het café van de theetuin en is er ruimschoots gelegenheid gezellig na te babbelen.
De wandeling start op zondag 23 februari om 13.30u bij parkeerplaats ‘Lange Paol’, halverwege de provinciale weg tussen Kekerdom en Millinger a/d Rijn. Je kunt daar auto of fiets gratis parkeren zonder dat inwoners van Kekerdom hinder ondervinden.
Vriendelijk verzoeken we je je aan te melden voor deze mooie wandeling door een bericht te sturen naar het emailadres rob@millingertheetuin.nl onder vermelding van naam en aantal deelnemers.

 

Overzicht activiteiten

Programma Millinger Theetuin 2020